logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Sprchové kouty AMALIA - elegance, transparentnost, kvalita

Pojďme se společně podívat na hlavní novinku společnosti SanSwiss - sprchové kouty AMALIA!

Hlavní novinkou sortimentu SanSwiss jsou moderní sprchové zástěny AMALIA nabízející jednoduchou konstrukci, prvotřídní materiály a nadčasový design. Jedinečným prvkem sprchových dveří je úzké, ergonomické mádlo, které svým tvarem zajistí pohodlné otevírání a zavírání sprchových dveří. Sprchové zástěny AMALIA nabízí elegantní bezrámový design díky maximální průhlednosti, kterou garantují výrazně zmenšené profily. Pohyblivý dveří díl, který se posouvá uvnitř sprchové zástěny, zaručuje optimální těsnost. Obě strany sprchových dveří jsou pokryté speciální antiplakovou úpravou skla Aquaperle, která eliminuje vodní nečistoty na skle.

Sprchové zástěny AMALIA se pyšní výškou 2 000 mm. Samozřejmostí jsou také atypické sprchové zástěny AMALIA se zkosením, výřezem či se zkrácenou boční stěnou.

SanSwiss vyrábí sprchové zástěny AMALIA ve tradičním aluchromu a v moderní černé matné barvě s čirým sklem.

Vanová zástěna CADURA pro pohodlné sprchování ve vaně

Pro pohodlné sprchování ve vaně přišel SanSwiss na trh s exkluzivní vanovou zástěnou CADURA, jejíž dominantním prvkem je ergonomické madlo. K dispozici ve tradičním aluchromu a v černé matné s čirým sklem.

Více informací se dozvíte na webových stránkách společnosti SanSwiss www.sanswiss.cz.


SanSwiss s.r.o.
logo SanSwiss s.r.o.

Společnost SanSwiss je předním evropským výrobcem sprchových koutů a vaniček. Hlavní sídlo společnosti se nachází v Härkingenu ve Švýcarsku. Tři výrobní závody a 13 obchodních zastoupení zajišťují v 18 zemích Evropy prosazování obchodní strategie díky ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.