logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nejlevnější set baterie a střídače v ČR!

Nově: Nejvýhodnější cena baterií Dyness a střídačů Sunways pro energetickou soběstačnost domácností a komerčních prostor.

Výjimečná příležitost: Velkoobchod Memodo přináší nejlevnější set bateriového úložiště Dyness a střídače Sunways - stále populárnější volbu pro české domácnosti i komerční objekty, které chtějí být soběstačnější při výkyvech ve spotřebě energie.

"Dyness je spolehlivý výrobce, který se v časech krize ukázal jako dodavatel, na jehož slovo se dá spolehnout. Dbá na precizní distribuci technických podkladů a pracuje na propojitelnosti se širokým spektrem střídačů, což z něj dělá silného hráče pro budoucnost," řekl Jonas Kasal, odborník na fotovoltaiku v ČR a CEO velkoobchodu Memodo.

Bateriová úložiště firmy Dyness jsou velmi dobře dostupná, propojitelná se širokým spektrem střídačů. Firma se soustředí na rozvoj středisek zákaznické podpory v evropských zemích, vnímá důležitost dobrého technického zázemí pro majitele svých výrobků.

Specialisté na pří­stup k čisté energetické nezávislosti vyjednali pro své zákazníky díky úzkým vazbám s firmou Dyness nejnižší cenu v celém Česku!

Spolehlivá kombinace úložiště a střídače vám zajistí energii ve vytížených časech


Memodo s.r.o.
logo Memodo s.r.o.

Specializovaný velkoobchod s fotovoltaikou, tepelnými čerpadly a bateriovými systémy. Naším cílem je vybavit solární techniky a instalační firmy v Evropě všemi nezbytnými komponenty pro výrobu čisté energie!

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.