logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Seznamte se s novými typy solárních panelů s technologií HJT (Heterojunction technology)

SolidSun uvedla do prodeje moderní panely s technologií HJT, které díky dodatečné amorfní vrstvě na křemíkových článcích dosahují vyššího výkonu, i když je zataženo.

Panely Huasun využívají kombinaci nejmodernější technologie. Obě vrstvy vyrábějí elektřinu z jiných částí světelného spektra, čímž se navzájem skvěle doplňují. Právě tato symbióza se nazývá Heterojunction technology (HJT). „Amorfní vrstva sjednocuje černou barvu destiček a zajišťuje až o 5-7 % více vyrobené energie z rozptýleného světla - dokáže získat více energie i při nižším slunečním svitu, například když je zataženo. Účinnost panelu je 21,16 %, což je jedna z nejvyšších na trhu v tomto rozměru panelu. Upřímně nás těší, že našim zákazníkům můžeme nabídnout to nejlepší," popisuje Martin Palarčík.

Výhody panelů HUASUN

  • Účinnost 21,16 % (nejvyšší na trhu)
  • Patří do rodiny N-type panelů, díky čemuž zvládají lépe teplotní výkyvy
  • Schopnost výroby z rozptýleného světla zvýšená o 5-7 %
  • Až o 30 % více energie z odraženého světla díky zadní straně panelu
  • Vhodný pro rodinné domy
  • Pokles výkonu po 25 letech pouze o 10 %

Přední strana panelu má maximální výkon 460 W. A díky bifacialitě je zadní strana panelu schopna vyrobit až o dalších 30 % energie navíc z odraženého světla. Panely Huasun 460 W mají zesílený rám o tloušťce 35 mm. Běžně dodávané panely na český trh mají tloušťku rámu běžně 30 mm.

Panely HUASUN disponují také vysokou odolností a dlouhou životností. Výrobci běžně instalovaných panelů poskytují garantují, že po 25 letech výkon panelu neklesne pod 80 %. HUASUN uvádí, že po 25 letech bude výkon panelu na úrovni 90 %.

Panely Huasun s technologií HJT


SolidSun
logo SolidSun

Jsme skupina Solidsun - poskytujeme komplexní řešení v oblasti fotovoltaických elektráren. A to jak pro rodinné domy, tak firmy. Navrhujeme a realizujeme FVE, stavíme FV parky v ČR i EU, zajistíme výhodný výkup přebytků energie z FVE. O klienta se staráme ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.