logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Síla horké páry odstraní i mastnotu a zaschlou špínu. Představují se parní čističe.

Na důkladný úklid v domácnosti není zapotřebí chemie. Parní čističe odstraní mastnotu, zaschlou špínu i bakterie a zajistí tu nejvyšší hygienu. K funkci přitom nepotřebují víc než trochu vody.

Jak funguje parní čistič

Vodní pára má velkou sílu. V minulosti dokázala pohánět velké lodě i vlaky. Také úklid domácnosti pro ni nepředstavuje problém. Důležitým faktorem samozřejmě je vysoký tlak. Po spuštění parního čističe se začne ohřívat voda v integrované nádržce. Přemění se v páru a dostává se ven prostřednictvím trysek. Pára pod vysokým tlakem a vysokou teplotou pak dokáže odstranit i hodně zaschlou špínu a eliminuje rovněž bakterie a mikroorganismy.

Kde se uplatní parní čističe

Váš nový parní čistič si můžete poprvé vyzkoušet například v koupelně. Síla páry vybělí zašlé spáry mezi obkládačkami. Očistí také umyvadla, sifon, toaletu, vanu a odstraní skvrny vodního kamene z koupelnových baterií. V kuchyni si parní čistič poradí s mastnotami na sporáku, na varné desce či na dřezu. Následně můžete přejít do obývacího pokoje a očistit skvrny od jídla z koberců či čalounění. Parní čistič je vhodný nástroj i pro zrcadla, okna a dveře. Nedoporučuje se jej ale používat na elektroniku, pravou kůži a materiály, kterým vadí vysoká teplota.

Parní čističe Lavor

Synonymem kvality je v oblasti vysokotlakých parních čističů značka Lavor. Italská firma je známá výrobou produktů s promyšlenou konstrukcí a bezchybnou technologií výroby. Lavor, to nejsou jen parní čističe, ale také mycí stroje na podlahy, tlakové myčky i vysavače.

Lavor je už od roku 1975 jedním z významných hráčů na světovém trhu s výrobky pro každodenní úklid. Parní čističe Lavor jsou k dostání v mnoha různých provedeních.


Centrum Vytápění - RJ Trading s.r.o.
logo Centrum Vytápění - RJ Trading s.r.o.

Internetový obchod s širokou nabídkou kotlů, krbových kamen, tepelných čerpadel, kachlových kamen, sporáků na tuhá paliva, vysavačů popela ad. Poskytujeme odborné i dotační poradenství. Vzorková prodejna v Táboře.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.