logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

AKCE 2023 WC ,koupelna, kuchyň, technická místnost kdekoli chcete!

Pro rok 2023 jsme pro vás připravili akční nabídku našich nejúspěšnějších výrobků, které přinášejí téměř neomezené možnosti realizace WC,koupelny či kuchyně tam, kde tyto prostory opravdu potřebujete.

Kromě výrobků pro vaše toalety, koupelny, kuchyně či kondenzační kotel jsme pro letošní rok do naší nabídky zařadili i výrobky, které jsou určeny pro technickou místnost, celý rodinný dům či menší komerční jednotku. Konkrétně výrobek UFB 200/30, který svou konstrukcí umožňuje jeho použití přímo jako podlahové vpusti v technické místnosti, a navíc se postará i o další šedé vody z vaší domácnosti. Druhým výrobkem je pak naše nejmenší centrální přečerpávací stanice Sanicubic 1 NM, která se postará o černé (2x WC) a šedé vody z vašeho rodinného domu či menší komerční jednotky.

Pro většinu akčních výrobků (s výjimkou UFB 200, Sanicondens, Sanicubic) můžete získat bezplatné prodloužení záruky na 3 roky.

Věříme, že vám některý z akčních výrobků pomůže realizovat vaše plány při zvyšování komfortu vašeho bydlení či podnikání.

Více informací


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.