logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nové podlahové a stěnové vytápění a chlazení - přihlaste se na webinář

Nové podlahové a stěnové vytápění a chlazení fermacell® Therm25
Nové podlahové a stěnové vytápění a chlazení fermacell® Therm25

Specializovaný online seminář fermacell® Therm25 představí kombinaci vrstvy záklopu a podlahového vytápění v jednom systému (2v1).

Fermacell® Therm25 poprvé kombinuje vrstvu záklopu a podlahového vytápění v jednom systému (2v1) a s touto novinkou přišlo na náš trh poprvé štíhlé, rychlé a suché řešení pro instalaci podlahového a stěnového vytápění a chlazení.

Velkou předností systému je kromě 100% suchého procesu výstavby zejména jeho malá instalační výška (již od 35 mm) a nízká hmotnost.

fermacell® Therm25 | 23.03.2023 | řešení pro podlahové vytápění

Na on-line seminář se můžete přihlásit zde.

Seminář povede vedoucí technického oddělení společnosti James Hardie Europe Dipl.-Ing.(FH) Jaroslav Benák a v jeho průběhu představí celý systém, jeho uplatnění a výhody, které nabízí při návrhu topného a chladícího systému v objektech.

Webinář je zařazen do programu Pravidelných odborných zdokonalovacích školení pro uznání Certifikace CTI ČR a je hodnocen 2 kreditními body.

Těšíme se na on-line viděnou!
Přečtěte si také Teplovodní podlahové vytápění, které je pochozí za den: Therm25 Přečíst článek

Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.