logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Těžká bazénová folie AVFOL

Nově jsme do nabídky zařadili dalšího výrobce těžké bazénové folie AVFOL, který nabízí 4 řady bazénových folií s různými dekory.

Nově jsme do nabídky zařadili dalšího výrobce těžké bazénové folie AVFOL. 

Těžká bazénová folie AV folie je určená, jak pro realizace nových bazénů také je ideální pro rekonstrukce starších bazénů. Folii AVFOL  lze rozdělit do 4 skupin. Základním typem je řada AVFOL Master, což jsou jednobarevné těžké bazénové folie o síle 1,5mm, s šířkami rolí 1,65m a 2,05m. Všechny folie jsou vyztužené armovací tkaninou, opatřené antibakteriálním nátěrem a UV stabilizací. Fólie se nabízejí v několika barevných variantách jako klasická modrá, pískové, šedé, antracitová včetně protiskluzových úprav pro použití na sestupná schodiště bazénů. 

Pro náročnější realizace, jako jsou veřejné bazény, nebo zapuštěné bazény se specifickými podmínkami, jako agresivní spodní voda lze použít těžkou bazénovou folii AVFOL Profi, která je opatřená dodatečným ochranným nástřikem.

Oblíbenou řadou je dekorovaná folie AVFOL Decor, kde se nabízí atraktivní dekory folií, jako je imitace mramoru, nebo mozaika v několika barevných odstínech. Tyto dekorované folie se dodávají v šířích role pouze 1,65m, což musí být zohledněno při pokládce těžké bazénové folie.

Posledním jsou takzvané 3D těžké folie AV FOL  Relief, které jsou vyrobeny se strukturovaným povrchem, kde ještě lépe vyniknou jednotlivé motivy, které vycházejí většinou z přírodních materiálů. Jedná se o jedinečnou těžkou folii, která dodá unikátní  a luxusní vzhled vašemu bazénu.

Více o jednotlivých typech na našich stránkách.

 

Těžká bazénová folie AVFOL - Přehled


Eshop-bazény.cz
logo Eshop-bazény.cz

Internetový obchod s bazény a bazénovou technologií. Zasíláme zboží po celé ČR a na Slovensko. Prodej ověřeného bazénového příslušenství. Pískové filtrace, slané úpravy vody, protiproudy, bazénová fólie atd. Zároveň provádíme rekonstrukce a výstavbu bazénů ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.