logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Úspora energií díky předokenním screenovým roletám

Snížení tepelných úniků skrz okna díky instalaci předokenních screenových rolet

Předokenní screenové rolety Vám zajistí dodatečnou izolaci oken. V zimě uspoří náklady na vytápění a v létě zajistí lepší teplotní klima v interiéru. Venkovní screenové rolety jsou moderní alternativou k předokenním roletám a žaluziím. Chrání před sluncem, větrem a částečně i deštěm. Screenové látky svislých venkovních rolet jsou vysoce kvalitní s velmi dlouhou životností. 

Screenová roleta s krycím boxem, bočními vodícími lištami a ZIP systémem - typ EKLIPSE_A je nejodolnější variantou screenového stínění. Možnost ovládání stěnovým spínačem, dálkovým ovladačem nebo přes mobilní aplikaci. 

Libovolné lakování kovových částí rolety dle stupnice RAL zajistí barevné sladění rolety s fasádou domu. Malý průřez krycího boxu u screenových rolet je ideální pro dodatečné montáže do ostění. 

 

Více informací


JT Motors s.r.o.
logo JT Motors s.r.o.

Výroba a montáž stínících systémů. Venkovní rolety a žaluzie. Zastínění pergol, zimních zahrad, oken, světlíků. Kompletní dodávky stínících prvků včetně zaměření, montáží a technického poradenství. Atypická provedení. Nezávazné nabídky zpracujeme do dvou ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.