logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Toaleta s integrovaným bidetem zaujme designem, funkcemi i cenou, část II.

Záchodová mísa dotváří celkový vzhled koupelny. Kromě technických parametrů - jako jsou rozměry, závěsné nebo stojící provedení, hrají důležitou roli design a funkce toalety.

ŘEŠENÍ PRO STOJÍCÍ VARIANTU

KOMBI BLOCK je prostorově nenáročný předstěnový WC modul. Pevný hliníkový rám ukrývá splachovací nádržku a potřebné přípojky. Přední bezpečnostní sklo v bílém mléčném nebo černém provedení s tlačítky pro úsporné i plnohodnotné splachování vytvoří v místnosti zajímavý designový prvek. Díky modulu provedete výměnu stojící toalety jednoduše. Vyhnete se bourání, obezdívání nádržky a nevznikají další vícenáklady. Součástí balení je potřebné připojovací příslušenství včetně montážní příručky, která vás krok po kroku provede celým montážním procesem.

MÁTE SPLACHOVACÍ WC MODUL POD OMÍTKU JIŽ ZABUDOVANÝ?

Toaleta INTEGRA je i v závěsné verzi. Je kompatibilní s běžně nabízenými značkami montážních prvků (Geberit, TECE, ALCA, apod). Montáž sprchovací toalety se podobá instalaci běžné mísy. Jediné, co je třeba připravit navíc, jsou skryté nebo viditelné přívody studené vody a elektřiny nezbytné k funkčnosti elektronické sprchovací trysky. Můžete si vybrat, zdali provedete připojení externě nebo skrytě.

JEDNODUCHÁ ÚDRŽBA

Inovativní technologie oboustranného splachování zajišťuje oplach celé mísy. Bezokrajové (rimless) provedení zabraňuje usazování nečistot a bakterií a tím vzniku nepříjemného zápachu. Oblými tvary a hladkým povrchem splňuje INTEGRA náročná hygienická kritéria. Praktické rychloúchyty, díky nimž jednoduše odepnete prkénko usnadňují údržbu keramiky. Bidetová tryska se automaticky proplachuje před i po použití mycího programu a lze ji čistit i manuálně.

Více informací


WATERGATE s.r.o.
logo WATERGATE s.r.o.

WATERGATE s.r.o. (provozovatel e-shopu) jsme na trhu od roku 2009 a specializujeme se na sprchovací toalety INTEGRA a přídavné elektronické bidety. Zajišťujeme technické poradenství, odbornou montáž, záruční a pozáruční servis.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.