logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Toaleta s integrovaným bidetem zaujme designem, funkcemi i cenou, část I.

Záchodová mísa dotváří celkový vzhled koupelny. Nepodceňujte její výběr i z pohledu zdravotních přínosů pro všechny členy domácnosti.Díky moderním technologiím může být návštěva WC příjemným zážitkem.

NECHTE SE ROZMAZLOVAT

Čistá voda je pro intimní péči nejvhodnější. Není vždy nutné přesouvat se kvůli osobní hygieně na samostatnou bidetovou mísu, do sprchy nebo vany. Pohodlnějším a rychlejším řešením je toaleta s integrovanou sprchovací tryskou pro intimní hygienu žen i mužů. Díky praktickému dálkovému ovládání si kromě dámského nebo zadního mytí, volíte polohu trysky, teplotu a sílu proudu vody nebo třeba sušení teplým vzduchem. Masážní programy oceníte zejména v situacích, kdy pro vás návštěva toalety může být bolestivým zážitkem (hemoroidy, střevní potíže, v období těhotenství, po porodu, apod.). Noční navigační světlo, vnitřní osvětlení toalety, odtah zápachu z mísy, nebo možnost uložení programů do paměti jsou některé z dalších užitečných funkcí. Komfort a zdravotní aspekty jsou důvody stále větší obliby bidetového mytí, které se stává samozřejmou součástí moderní koupelny.

STOJÍCÍ NEBO ZÁVĚSNÁ VARIANTA

V obou případech musí daný prostor mimo technických norem a hygienických nároků splňovat také vaše designové představy. Důležitými faktory jsou rovněž funkcionalita WC, rozměry a technické možnosti daného místa - vedení rozvodů vody, elektřiny a umístění odpadů. U novostavby je vše jednodušší - místnost budujete na míru a potřebná napojení přizpůsobíte plánům. Přestavba starší koupelny nebo bytového jádra je náročnější. Ve většině případů je právě umístění odpadu to, co limituje výběr toalety. Máme pro vás rady, jak tuto technickou otázku vyřešit...

Více informací


WATERGATE s.r.o.
logo WATERGATE s.r.o.

WATERGATE s.r.o. (provozovatel e-shopu) jsme na trhu od roku 2009 a specializujeme se na sprchovací toalety INTEGRA a přídavné elektronické bidety. Zajišťujeme technické poradenství, odbornou montáž, záruční a pozáruční servis.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.