logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Hlasujte pro vybranou dřevostavbu a můžete vyhrát tepelné čerpadlo Vaillant

Ještě pár týdnů máte možnost zapojit se do čtenářské ankety, kterou pořádá časopis DŘEVO&stavby, a hlasovat pro svého favorita z přihlášených dřevostaveb.

Jednou z výher, o které je možné jednoduchým hlasováním soutěžit, je tepelné čerpadlo Vaillant aroSTOR pro přípravu teplé vody.

Tepelná čerpadla aroSTOR vzduch/voda jsou skvělým řešením požadavku na ekonomickou přípravu teplé vody. Tepelné čerpadlo aroSTOR se zásobníkem o objemu 270l ohřeje vodu pomocí kompresoru až na teplotu 60°C (s přídavnou elektrickou spirálou až na 65°C) a poskytne tak vysoký komfort dodávky teplé vody i pro náročnější uživatele.

Tepelná čerpadla aroSTOR jsou se svým vysokým výkonem a v kombinaci s nízkými investičními náklady velmi zajímavou alternativou k solárním panelům, elektrickým či plynovým zásobníkovým ohřívačům.

Více informací o možnosti, jak vyhrát tepelné čerpadlo Vaillant, zjistíte na našich stránkách.

 

Více informací


Vaillant Group Czech s.r.o. (zn. VAILLANT)
logo Vaillant Group Czech s.r.o. (zn. VAILLANT)

Díky více než 145 letům zkušeností vám značka Vaillant poskytuje efektivní a ekologická řešení pro vytápění, ohřev teplé vody, chlazení a větrání. V našem produktovém portfoliu najdete kondenzační kotle, tepelná čerpadla, rekuperační jednotky, zásobníky, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.