logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Suché systémy teplovodního podlahového vytápění

Suché systémy teplovodního podlahového vytápění se využívají v případech, kdy rekonstrukce objektu neumožňuje použití klasických mokrých betonových mazanin.

V uplynulých letech, kdy se stávající bytová výstavba jeví, jako dlouhodobě nedostačující pro pokrytí potřeb obyvatelstva, vzrůstá zájem o rekonstrukce starších objektů. Pro tyto případy jsou v nabídce společnosti IVAR CS suché systémy teplovodního podlahového vytápění IVAR.TBE 30-16, IVAR.GREEN 30-16, IVAR.ROCK 30-16 a IVAR.NATURE 30-16, které jsou předurčeny k instalacím, kde při použití klasických betonových směsí hrozí neúměrné zatížení konstrukcí dřevěných trámových stropů, k rekonstrukcím a modernizacím stávajících objektů, nebo v případech, kdy je nežádoucí nadměrná vlhkost např. u dřevostaveb.

Systémové tepelně izolační desky jsou volitelné v závislosti na materiálu izolační vrstvy. Vyrobené mohou být z přírodních dřevitých vláken IVAR.GREEN 30-16, tvrzené minerální vlny IVAR.ROCK 30-16 nebo z přírodních obnovitelných vláken IVAR.NATURE 30-16. Neoddělitelnou a nutnou součástí systému jsou hliníkové teplosměnné lamely IVAR.AL LIGHT, které jsou součástí většiny systémových tepelně izolačních desek, do kterých je instalovaná topná trubka v materiálovém provedení ALPEX případně ve variantě PE-X. Teplosměnné lamely zabezpečují přenos tepla z povrchu trubky skrze krycí sádrovláknitou desku v tloušťce 25 mm do vytápěného prostoru a zajišťují tak maximální teplotní uživatelský komfort.

Systémové tepelně izolační desky systému IVARTRIO tak splňují funkci instalační a tepelně izolační. Široká nabídka doplňkových komponentů, pak umožňuje realizaci uceleného systému od jednoho výrobce s očekávanou garancí kvality.

Více informací


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.