logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Odolné a tiché žlaby MEA při rekonstrukci ploch u nákupního centra

Součástí rekonstrukce opěrných zdí a okolních zpevněných ploch u nákupního domu Kaufland v Benešově bylo zajištění spolehlivého odvodnění.

Velký pohyb vozidel i chodců s nákupními vozíky vyžaduje rychlý svod dešťové vody, aby se zabránilo vzniku kaluží. U ploch s minimálním spádem, jakým je parkoviště, se používají žlaby se spádovaným dnem a liniový systém odvodnění.

U obchodního domu v Benešově byly zvoleny monolitické žlaby MEA DM1000 v linii téměř 100 m dlouhé. Tyto žlaby jsou velmi odolné a snesou zatížení D400kN. Mají nátokové otvory integrovány do těla konstrukce a jsou bezroštové. Ve městech a občanské zástavbě je oceňována nejen jejich vysoká pevnost, ale i zaručení nulového hluku při jejich přejezdu auty i koly kočárků, nákupních vozíků nebo cyklistů.

Více informací


MEA Water Management s.r.o.
logo MEA Water Management s.r.o.

Komplexní hospodaření s dešťovou vodou. Firma nabízí odvodňovací systémy pro venkovní plochy z polymerického betonu, nerezové systémy pro gastro provozy, nerezové koupelnové žlaby, podlahové a střešní vpustě, vsakovací systémy a nádrže na dešťovou vodu, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.