logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Volné vstupenky na For Arch

Chystáte stavbu vysněného domu nebo řešíte rekonstrukci? Náš tým je připraven na prezentaci služeb PENB a dotace a technologií pro větrání, chlazení s dotápěním, přímotopné vytápění a fotovoltaiky.

Naplánujte si účast na veletrhu FOR ARCH 2022

 Chystáte se na stavbu vysněného domu nebo řešíte rekonstrukci? Potřebujete zvýšit komfort současného bydlení, nebo rychle řešit nový zdroj vytápění? Naplánujte si účast na veletrhu FOR ARCH ve dnech úterý až sobota 20. - 24.9.2022 a přijďte k našemu stánku.

Naši odborníci jsou připraveni pomoci s jakýmkoliv Vaším projektem. Projekty posuzujeme individuálně a komplexně a navrhneme řešení na míru. Zařídíme i PENB a dotace a následně dodávku a montáž našich technologií a vše potřebné okolo. 
Máme připravenou prezentaci technologií pro větrání, chlazení s dotápěním, přímotopné vytápění a fotovoltaiky pro rodinné domy, rekonstrukce i byty.

VSTUPENKA ZDARMA KE STAŽENÍ

FOR ARCH 2022
KDY:
20. - 23.9.2022 (úterý - pátek)
24.9.2022 (sobota)
čas 10:00 - 18:00
čas 10:00 - 17:00
KDE:
PVA EXPO Praha Letňany
 
STÁNEK V-SYSTÉM:
HALA 5 - vytápění, větrání, elektro
stánek 5 C06
Najdete nás v hale 5 - vytápění, větrání, elektro.

Na co se můžete na FOR ARCHU 2022 u našeho stánku těšit?
Nabídneme Vám komplexní řešení od jednoho dodavatele, které splní nejen vyhláškou stanovené požadavky na energetickou náročnost budov, ale především Vaše nároky na komfortní a bezstarostné bydlení.
Představíme Vám technologie, které splňují požadavky na úsporné budovy.

Více informací


V-systém elektro
logo V-systém elektro

Technologie pro moderní a úsporné bydlení: od nabídky zdarma, návrhu, přes dodání a realizaci až po vyřízení PENB a dotace. Se spolehlivou technickou podporou po celé ČR a SR! Řízené větrání s rekuperací tepla, elektrické podlahové vytápění, fotovoltaická ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.