logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Snižte počet výjezdů ostrahy a policie. Aktivní reproduktor Dexon – bezpečnost na dálku

Ať už jde o průmyslový, zábavní, nebo soukromý objekt, pro jeho zabezpečení používáte kamery. Vidíte, co se děje. Jste ale pasivní a nedokážete ihned zasáhnout.

K vyřešení incidentu musíte vyslat na místo ostrahu, nebo zavolat policii. To je příliš pomalá reakce. A třeba se jedná o malichernost, např. děti koupající se v obecní kašně, nebo opakující se vandalismus. Výjezd ostrahy stojí peníze i čas. Zbytečně.

Řešení je ovšem snadné: Účinný digitální reproduktor u dohlíženého objektu. Samotná instalace je jednoduchá. V místě dohlíženého objektu instalujeme IP reproduktor Dexon CSP 220IP nebo SC 50AIP, který je připojen na internet. Na „druhé straně“ použijeme aplikaci v telefonu, nebo digitální mikrofon PA 701. Reproduktor a aplikace mezi sebou komunikují digitálně a šifrovaně. Technologii není možné zneužít třetí stranou.

Takhle to nakonec funguje: Uživatel, policista, nebo velitel ostrahy vidí prostřednictvím kamery nekalou činnost vandala (zloděje). Potřebuje ihned zasáhnout a tak koná rychle – hlášením přes mikrofon, nebo aplikací v telefonu. Důrazně vandala upozorní. Účinné upozornění reproduktorem nikdo nečeká. Zloděj se vyleká a nestačí napáchat škodu. Ve výsledku ubude opakujících se incidentů. Drobné záležitosti tak vyřešíte rychle na dálku a hlídka se může věnovat důležitějším věcem.

Více informací


Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.