logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

IVAR.INOX GAS trubky a press fitinky z nerezové oceli pro rozvody plynu

Systém rozvodů plynovodů IVAR.INOX GAS je vhodný pro distribuci všech typů hořlavých plynů, přírodních nebo kapalných v nezakrytých distribučních soustavách rozvodu plynu s vnitřním nebo vnějším nadzemním vedením.

Absolutní těsnost lisovaných spojů je základním požadavkem pro maximální bezpečnost, provozní spolehlivost a životnost plynovodů. Systém IVAR.INOX GAS tvořený nerezovým potrubím IVAR.IVINT a širokou řadou speciálních nerezových lisovacích fitinků IVAR.IVN GAS je předurčen ke splnění těchto vysokých požadavků. IVAR.IVINT jsou přesné slabostěnné nerezové trubky dodávané v rozměrech od 18 mm do 108 mm a síle stěny od 1 mm do 2 mm v závislosti na dimenzi potrubí.

Lisovací fitinky IVAR.IVN GAS jsou standardně zaskladněny od 18 mm do 54 mm, velké rozměry 76,1 mm, 88,9 mm a 108 mm jsou na objednávku. Lisovací fitinky jsou plnoprůtokové a vyznačují se malou tlakovou ztrátou. Provozní tlaková použitelnost systému je do maximálního tlaku 5 bar s teplotním rozsahem od -20 °C do + 70 °C. Na všech lisovacích fitincích IVAR.INOX GAS je laserem vyznačena specifikace přizpůsobená požadavkům zákazníků s kódem dohledatelnosti.

Všechny lisovací fitinky mají na svém těle certifikační symbol PN5 / GT5 vytištěný na žlutém štítku, kterým jsou jasně identifikovatelné a nezaměnitelné za výrobky určené k jinému typu aplikací či výrobky jiných konkurenčních systémů. Speciální lisovací fitinky jsou osazeny těsnicími O-kroužky z materiálu HNBR žluté barvy, které jsou odolné proti působení zemního plynu a se zvýšenou odolností proti stárnutí. Upozorňujeme, že instalaci musí realizovat kvalifikovaná osoba, která má patřičné vzdělání a kvalifikaci a je držitelem platného osvědčení nebo oprávnění.

Více informací


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.