logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kotle Protherm s funkcí FlameFit se umí přizpůsobit změně kvality plynu

Nové kotle Tiger a Panther Condens vynikají špičkovou technologií a jsou tak velmi dobře připravené na budoucnost.

Připravte se s námi na budoucnost! Naše nová řada plynových kondenzačních kotlů splňuje ty nejnovější technologické standardy. Kotle Tiger a Panther Condens s technologií FlameFit se snadno instalují a nabízejí řadu inovativních funkcí pro zajištění efektivního a udržitelného provozu - dnes i v budoucnu. Naše nové kotle vynikají nejen skvělým designem, vylepšili jsme především také jejich funkčnost a vybavili jsme je tou nejmodernější technologií.

Například nová technologie spalování FlameFit zaručuje stále optimalizovaný provoz kotle. Pokud se kvalita a složení plynu změní, nemusíte dělat nic, kotel se automaticky sám přenastaví.

O výjimečný komfort teplé vody se zase postará technologie Isodyn3. Díky ní vám plynový kotel Tiger Condens vždy zaručí dostatečné množství teplé vody, navíc bez teplotních výkyvů i v případě odběru z více kohoutků v jeden stejný okamžik.

Vylepšený Panther Condens zase zajistí konstantní dodávku teplé vody i při krátkých přestávkách během sprchování díky funkci SmartShower.

Více informací


Protherm (Vaillant Group Czech s.r.o.)
logo Protherm (Vaillant Group Czech s.r.o.)

Společnost Protherm, která velmi sebevědomě vstoupila v roce 1992 na český trh se svým elektrokotlem, patří v současné době mezi přední české značky tepelné techniky. Díky zapojení do koncernu Vaillant Group exportuje Protherm své výrobky do mnoha zemí ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.