logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Páčky, spojte se!

Páčkové vypínače VECTIS

Vysoce estetický design v úhledném uspořádání… přesně to interiéru přináší moderní páčkové vypínače VECTIS s hliníkovým panelem v několikanásobném provedení.

Jedna a jedna páčka, a k tomu další dvě… a ty všechny na kulatém zlatém, nebo třeba hranatém stříbrném hliníkovém panelu – i takto se dnes prezentují sestavy moderních vypínačů a zásuvek!

„Jednopáčkové a dvoupáčkové vypínače, ale i elektrické zásuvky lze v designové kolekci VECTIS spojit do jedné úhledné vodorovné nebo svislé řady, a to v libovolné kombinaci až do maximálního počtu čtyři přístroje,“ uvádí Lenka Vodicová, vedoucí marketingu společnosti OBZOR Zlín, českého výrobce domovní elektroinstalace v osobitém designu, a dodává: „V případě čtyřnásobného provedení dvoupáčkových vypínačů je tak možné v rámci jednoho panelu srovnat do řady až osm ovládacích páček!“ Praktické řešení z pohledu prostorové úspory na stěně ještě povyšuje estetický dojem – jednoduchý čistý design hliníkového panelu VECTIS je totiž možné pořídit v devíti exkluzivních odstínech: matná bílá, matná černá, zlatá, stříbrná, zlatá patina, broušené zlato, broušená měď, broušený hliník a broušený titan.

Páčky, tak na co čekáte? Spojte se!


OBZOR, výrobní družstvo Zlín
logo OBZOR, výrobní družstvo Zlín

OBZOR je tradiční český výrobce vačkových spínačů, domovní elektroinstalace a doplňkového příslušenství. Dále se zaměřuje na výrobu dílů pro automobilový průmysl, elektromechanických výrobků, kovových dílů, vstřikování plastů a výsek těsnění. Má oprávnění ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.