logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

HEXONIC CZ na veletrhu Mostra Convegno 2022

Mostra Convegno 2022 je v plném proudu. Zastavte se na našem stánku.

Už jen do pátku 1.7. (včetně) se s námi můžete potkat na Mostra Convegno 2022 v Miláně.

Hala 7 / Stánek K52


Prohlédnout si můžete:

  • Opláštěné deskové výměníky tepla JAG F, které jsou novým revolučním řešením. Zajišťují nejen zvýšenou turbulenci průtoku, ale mají i rozšířenou teplosměnnou plochu. 
  • Trubkové výměníky tepla JAD jsou díky své konstrukci a účinnosti ideální pro nejnáročnější aplikace.
  • Výměníky tepla LUNA, které jsou celé vyrobené z nerezových materiálů a jsou určeny pro provoz v systémech se zvýšenými hygienickými požadavky.
  • Výměník tepla DNA, který poskytuje řadu vylepšení v oblasti hydrauliky a přenosu tepla při zachování vlastností a výhod tradiční konstrukce opláštěného trubkového výměníku.
  • Deskové výměníky tepla JAG SHIELD vybavené inovativními topnými deskami JAG, které jsou vysoce výkonná zařízení a dobře fungují v náročných aplikacích.
  • Deskové pájené výměníky tepla L-line, která jsou ideálním řešením pro dosažení vysoké tepelné účinnosti při nízkých provozních nákladech.
  • Deskové pájené výměníky tepla ve variantě R jsou určeny pro chladicí nebo topné instalace, kde pracují jako výparníky nebo kondenzátory chladiv.

 

Zjistěte více na našich webových stránkách (www.hexonic.com) a najde zde i odkaz na návrhový software CAIRO (https://cairo.hexonic.com/).

Více informací


HEXONIC CZ s. r. o.
logo HEXONIC CZ s. r. o.

SECESPOL se změnila v HEXONIC. Společnost HEXONIC CZ je významný výrobce protiproudých trubkových spirálových, trubkových a deskových výměníků tepla v zastoupení firmy Hexonic Gdaňsk soustředící se na ohřev, vytápění, chlazení a další aplikace.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.