logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

CzechTrade na veletrhu Mostra Convegno Expocomfort 2022

Veletrh Mostra Convegno Expocomfort 2022
Veletrh Mostra Convegno Expocomfort 2022

V rámci projektu NOVUMM jsme se zúčastnili exkluzivního veletrhu Mostra Convengo Expocomfort 2022 zaměřeného na technické zařízení budov. Akce každoročně láká významné mezinárodní společnosti a profesionály z odvětví, a představuje tak perfektní příležitost pro navázaní obchodních kontaktů a potenciálních spoluprací.

Reklama

MCE je exkluzivním trhem a celosvětovou událostí, kde se setkávají společnosti a profesionálové v odvětví HVAC+R, obnovitelných zdrojů a energetické účinnosti. Jedinečná příležitost k budování obchodních vztahů a strategických aliancí pro výrobce, vývojáře, instalatéry, specifikátory řešení a systémů pro inteligentní budovy v komerčních, průmyslových i rezidenčních sektorech.

V rámci společné účasti CzechTrade a projektu NOVUMM se zapojilo celkem 7 českých firem - Master Therm tepelná čerpadla s.r.o.​ (www.mastertherm.cz​), Teco a.s. (www.tecomat.cz), P.M.H. - Invest & Trade spol. s r.o. (www.pmh-co.eu)​, Xvent s.r.o. (www.xvent.cz)​, FIRST Heating Systems s.r.o. (www.firstheatingsystems.cz), AEROFLEX, akciová společnost (www.aeroflex.cz) a Thermona, spol. s.r.o. (www.thermona.cz). Všechny firmy předvedly perfektní prezentace svých produktů, které jim přinesly nejeden slibný kontakt.

Pro další informace o tom, jak uspět na trhu Itálie můžete kontaktovat ředitele naší kanceláře v Miláně, Marka Atanasčeva anebo nasát první informace o teritoriu na stránkách CzechTrade.

CzechTrade Itálie - více informací a kontakt

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.