logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kazetová markýza se hodí pro stínění i větších teras

I markýzou můžeme zastínit poměrně velký prostor. Maron nabízí markýzy od belgického výrobce Harol, které vydrží 15 i více let. Máme to ověřené. Stačí vyměnit látku po 10 letech a markýza slouží dál.

Reklama

Podívejte se s námi na zastínění terasy rodinného domu kousek za Prahou. Vzhledem k tomu, že zákazníci si přáli zastínit markýzou celkem velký prostor, volba padla na markýzu od belgické firmy HAROL - LX530, která disponuje masivní konstrukcí se třemi rameny a velkým výsuvem. Markýza má šířku 6,5m a výsuv  3,5 m, tedy top není žádný drobeček.

Markýza je opravdu masivní, váží cca 150 kg, a bez certifikovaného řešení kotvení bychom ji nemohli namontovat.

Ovládání je motorové - motor Somfy s inteligentním ovládáním pomocí dálkového ovladače Somfy. Jemu je nadřazeno otřesové čidlo, rovněž od Somfy, které snímá pohyby markýzy a pokud vítr překročí určitou rychlost, markýza se díky čidlu samočinně zatáhne do kazety.

Konstrukce - kazeta - barva (RAL 9007) šedostříbrná, která ladí s již nainstalovanými venkovními žaluziemi.

Zákazníci dlouho vybírali barvu látky, odrazovali jsme je od tmavě šedé, o které zprvu uvažovali, pod markýzou pod tmavými látkami se v horkých dnech drží větší teplo. Béžová markýzová látka pěkně ladí s fasádou domu a je kontrastní k vlastní šedé konstrukci. 

Líbí se vám? Kontaktujte firmu Maron - info@maron.cz 

K dispozici jsou vám i naše stránky www.maron.cz

Kazetová markýza

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.