logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Sprchové zástěny DIVERA s křídlovými dveřmi od SanSwiss do Vaší koupelny

Novinkou v sortimentu společnosti SanSwiss jsou moderní sprchové kouty DIVERA, které nabízejí prvotřídní kvalitu a promyšlenou funkčnost!

Novinkou v sortimentu společnosti SanSwiss jsou elegantní sprchové zástěny řady DIVERA. Sprchové zástěny DIVERA nabízí prvotřídní kvalitu, funkčnost promyšlenou do posledního milimetru a vysokou flexibilitu. K dispozici jsou křídlové, posuvné a zalamovací sprchové dveře DIVERA, které lze kombinovat s variabilními pevnými stěnami v rovině a s bočními stěnami.

SanSwiss vyrábí sprchové kouty DIVERA v tradičním aluchromu s čirým sklem, s dekorem skla Screen a bílé linky - technologie sítotisku na vnější straně skla. Sprchové kouty DIVERA mají standardní výšku 2000 mm, možné jsou však i atypické sprchové zástěny DIVERA se zvláštními šířkami a výškami.

Křídlové sprchové dveře se otevírají ven i dovnitř a jejich součástí je magnetické těsnění. Ergonomické madlo garantuje komfortní otvírání a zavírání dveří. Pro optimální stabilitu sprchové zástěny DIVERA SanSwiss standardně dodává rohovou vzpěru, jejíž délku lze přizpůsobit šířce pevné stěny. Montáž sprchové zástěny DIVERA je snadná díky vyrovnávacímu profilu, který umožňuje přestavitelnost až 60 mm. Pro velmi dobrou ochranu proti stříkající vodě se standardně dodává prahová lišta o výšce 15 mm.

Sprchová zástěna DIVERA a sprchová vanička od SanSwiss

Montáž sprchové zástěny DIVERA je možná přímo na dlažbu či na sprchovou vaničku. Sprchové vaničky ILA od SanSwiss nabízí nadčasový design s moderním krytem sifonu v nejrůznějších barvách. Jedinečným designem a vysokou kvalitou vynikají sprchové vaničky LIVADA.

Více informací naleznete na www.sanswiss.cz


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.