logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Atraktivní Walk-in zástěny od SanSwiss pro moderní vzhled Vaší koupelny

Moderní Walk-in zástěny jsou oblíbené nejen svým osobitým designem, ale také prvotřídní kvalitou a pohodlným sprchováním!

Aktuálním trendem pro moderní koupelny jsou Walk-in zástěny, které jsou oblíbené zejména díky širokému vstupu do sprchy, velkému prostoru pro sprchování a elegantnímu designu. Walk-in zástěny se stanou dominantním prvkem Vaší koupelny díky transparentním plochám pevné zástěny. Walk-in zástěny jsou populární jak u mladé generace, tak i u starších osob. Walk-in zástěny je možné instalovat do rohu, volně do prostoru nebo jako vanové zástěny. Instalace je možná přímo na dlažbu či na sprchovou vaničku.

SanSwiss vyrábí praktické Walk-in zástěny v řadách EASY, PUR, CADURA, DIVERA a TOP-LINE S.

Elegantní Walk-in zástěna CADURA se sofistikovaným designem

SanSwiss vyrábí Walk-in zástěny řady CADURA ve 4 barevných provedeních - v tradičním aluchromu, moderní černé matné barvě (BLACK LINE), svěží matné bílé barvě (WHITE LINE) a exkluzivní lesklé zlaté barvě (GOLD LINE). Ze skel máte na výběr čiré sklo, dekor skla Shade pro zachování intimity při sprchování a nový dekor skla Screen.

Novinka - praktická Walk-in zástěna DIVERA

Walk-in zástěny DIVERA jsou k dispozici jako pevná stěna samostatná včetně stropní či vodorovné vzpěry o délce 1200 mm - lze zkrátit. Walk-in zástěny DIVERA je možné kombinovat s krátkými otočnými stěnami v 90° a ve 180°, které částečně zamezí stříkání vody ze sprchy.

Walk-in zástěny DIVERA vyrábí společnost SanSwiss v tradičním aluchromu s čirým sklem, se sklem Screen a s dekorem skla „bílé linky“, které jsou vytvořeny technologií sítotisku.

Více informací naleznete na www.sanswiss.cz


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.