logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Elegantní sprchové zástěny DIVERA od SanSwiss se přizpůsobí každému uspořádání koupelny!

Novinkou v sortimentu společnosti SanSwiss jsou moderní sprchové zástěny DIVERA. Objevte sprchové kouty, které nabízí prvotřídní kvalitu!

Společnost SanSwiss vyrábí kvalitní sprchové zástěny již řadu let. V sortimentu tradičního českého výrobce SanSwiss naleznete sprchové zástěny, které Vás uchvátí nejen vysokou kvalitou a funkčností, ale také příjemným designem. Novinkou v sortimentu SanSwiss jsou sprchové zástěny DIVERA. DIVERA jsou sprchové zástěny, které nabízejí prvotřídní kvalitu, vysokou flexibilitu a především modularitu. Sprchové dveře DIVERA můžete kombinovat s pevnými stěnami v rovině a s bočními stěnami. K dispozici jsou křídlové, posuvné a zalamovací sprchové dveře. Křídlové sprchové dveře se otevírají ven i dovnitř, posuvné sprchové dveře disponují odklápěcím systémem pro snadné čištění a zalamovací sprchové dveře jsou ideální do koupelny menších prostorů.

Sprchové kouty DIVERA vyrábí SanSwiss se 6mm bezpečnostním sklem s antiplakovou úpravou Aquaperle. Sprchové zástěny DIVERA mají standardní výšku 2000 mm, možné jsou však i atypické sprchové zástěny s výřezem, se zkosením, zkrácenou boční stěnou či s atypickou šířkou a výškou.

Sprchové zástěny DIVERA nejsou jen klasické sprchové zástěny. Můžete si vybrat např. moderní Walk-in zástěny nebo praktické sprchové kouty ve tvaru U - sprchové dveře a dvě boční stěny nebo rohový vstup/čtvrtkruh s boční stěnou. Díky modulárnímu systému si lze U-montáž pořídit za velice přívětivou cenu!

Více informací naleznete na www.sanswiss.cz


SanSwiss s.r.o.
logo SanSwiss s.r.o.

Společnost SanSwiss je předním evropským výrobcem sprchových koutů a vaniček. Hlavní sídlo společnosti se nachází v Härkingenu ve Švýcarsku. Tři výrobní závody a 13 obchodních zastoupení zajišťují v 18 zemích Evropy prosazování obchodní strategie díky ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.