logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nová plochá nádrž na dešťovou vodu Flat v nabídce společnosti Aliaxis

Podzemní nádrž na dešťovou vodu Flat představuje ekonomickou variantu k nádržím Garantia od stejného výrobce. Je to kvalitní nádrž pro zelené nepojezdové plochy, kterou také není třeba obetonovávat.

Jedná se o podzemní samonosnou nádrž na dešťovou vodu řady 4rain, která je určena k instalaci v lokalitách s nemožností hlubšího výkopu a díky svému hranatému tvaru tedy značně šetří objem zemních prací. Tato nádrž se instaluje do zelených nepojížděných ploch a představuje ekonomickou variantu nádržím Garantia od stejného výrobce. Má masivní monolitickou konstrukci a také není potřeba ji obetonovávat. Je určena k celoročnímu využívání dešťové vody na zhradě i v domácnosti.

Je ze 100 % recyklovatelného materiálu a je dodávána v objemu 1500, 3000 a 5000 l s pochozím poklopem a otočnou kopulí, kterou je možné zkracovat. Pomocí speciální spojovací sady lze propojit více nádrží a zvětšit tak konečný objem zadržované dešťové vody.  Na nádrž je poskytována záruka 15 let, ale jejich životnost je prakticky neomezená. Nádrž lze doplnit dalším příslušenstvím podle typu využití dešťové vody.

Jak jednoduchá je manipulace s nádrží a její montáž se můžete podívat na videu.

Více informací


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.