logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nové svítidlo Lanos – efektní světelná aura v rozmanitých obměnách

Čisté linie, zdrženlivá elegance a široká škála možností použití – to jsou charakteristické rysy nového kruhového svítidla LANOS společnosti Zumtobel.

Vnější světelný okraj je s kruhovou vnitřní částí LED panelu vizuálně propojený, ale technicky je lze ovládat a stmívat odděleně. Svítidla LANOS jsou vhodná k všestrannému využití díky velkému počtu nabízených barevných a rozměrových variant pro nejrůznější druhy montáže.

LANOS znamená „krásná květina“. S tímto výstižným názvem přichází na trh nové dekorativní kruhové svítidlo od společnosti Zumtobel. LANOS se díky svému čistému geometrickému tvaru, patentovanému „halovému“ efektu, optickému systému, jímž lze osvětlení přizpůsobovat příslušným požadavkům, časově nenáročné instalaci a rozmanitým možnostem designu řadí mezi vzhledově mimořádně atraktivní, nadčasová a elegantní svítidla.

Svítidlo LANOS vyvinul Stefan Ambrozus z firmy STUDIO AMBROZUS ve spolupráci se společností Zumtobel. Výsledkem je architektonicky působivé kruhové svítidlo s velkoplošným funkčním světlem a světelným prstencem určeným pro emotivní scenérie. Vnější okraj je s kruhovou vnitřní částí LED panelu vizuálně propojený, technicky je ale lze ovládat a stmívat odděleně. Vnější světelný prstenec vizuálně rozjasňuje stropy a stěny. Svítidlo tak působí, jako by se vznášelo. Díky tomuto „halovému“ efektu naleznou svítidla LANOS skvělé uplatnění v nejrůznějších konceptech osvětlení, například v nemocnicích a domovech důchodců, hotelech a penzionech nebo na chodbách a schodištích kancelářských budov, škol a univerzit. (plné znění textu v příloze).

Více informací


ZG Lighting Czech Republic s.r.o.
logo ZG Lighting Czech Republic s.r.o.

Skupina Zumtobel Group je mezinárodní hráč na poli světelného průmyslu a vedoucí dodavatel inovativních světelných řešení, komponent a souvisejících služeb. Se širokým portfoliem vysoce kvalitních svítidel poskytuje rakouská značka Zumtobel, specialista na ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.