logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nový konfigurátor světlíků (anglických dvorků) MEA

Nový nástroj MEA pomůže projektantům i stavitelům navrhnout optimální řešení pro prosvětlení a provzdušnění suterénních prostor.

Na www.anglicke-dvorky.cz stačí zadat pouze šířku ostění okna, výšku parapetu od terénu, požadavky na vodotěsnost, nároky na zatížení, případně požadavky na tloušťku tepelné izolace.

Konfigurátor pak vybere anglický dvorek s vhodnými parametry. Podle způsobu využití suterénu je třeba zohlednit druh produktu. Pro obydlené místnosti je vhodné použít světlík s co největší hloubkou, aby se do místnosti dostalo co nejvíce světla a čerstvého vzduchu.

Pokud si například nejste jisti výškou terénu, nebo chcete urychlit montáž, pak zvolte světlíky MEAMAX. Světlíky MEAMAX mají již jeden integrovaný nástavec s variabilní výškou, kterou lze snadno upravit přímo na stavbě.

V případě, že konfigurátor nespecifikuje vhodný výrobek, pak se obraťte na technické oddělení MEA. Specialisté navrhnou alternativní řešení.

Více informací


MEA Water Management s.r.o.
logo MEA Water Management s.r.o.

Komplexní hospodaření s dešťovou vodou. Firma nabízí odvodňovací systémy pro venkovní plochy z polymerického betonu, nerezové systémy pro gastro provozy, nerezové koupelnové žlaby, podlahové a střešní vpustě, vsakovací systémy a nádrže na dešťovou vodu, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.