logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nová generace regulačních klapek RDM a RDTM

Společnost Mandík a.s. uvedla na trh novou generaci regulačních klapek RDM a RDTM.

Se stále zvyšujícími  požadavky na snižovaní energetické náročnosti objektů přichází společnost Mandík a.s. s novou generací regulačních klapek. Klapky RDM a RDTM vyžadují na jejich ovládání velmi nízké kroutící momenty. Až do největších rozměru je použit pouze jeden servopohon. Aerodynamicky tvarované profily listů dvou velikostí a konstrukce těles s náběhovými hranami minimalizují tlakové ztráty a aerodynamický hluk na minimum. Samozřejmostí je třída těsnosti přes těleso C a přes zavřené listy 3 dle EN 1751.

Klapky se vyrábí od rozměru 200x200mm až do rozměru 2000x2000mm. Jsou konstruovány pro střední rychlost v potrubí 12 m/s. Maximální tlakový rozdíl v závislosti na velikosti se pohybuje od 1000 Pa do 1500 Pa. Rozsah teplot pro zaručenou bezchybnou funkci klapek od -20 °C do + 70°C.

Klapky jsou standardně vyráběny v materiálu pozink. Jestli Váš projekt vyžaduje zvýšené požadavky na materiál, nabízíme Vám taky varianty výroby z nerezových materiálu A2 (AISI 304) a A4 (AISI 316). Samozřejmostí je výroba z materiálu bez silikonu, halogenů a olova s třídou reakce na oheň A1.

Klapky nabízí širokou škálu provedení typu ovládání klapky. Ať už se jedná o klapku s ručním ovládáním nebo servopohonem s různými doplňujícími funkcemi. Jako například signalizace poloh, havarijní funkce, plynulá regulace, atd.

Kompletní informace k RDM a RDTM


MANDÍK, a.s.
logo MANDÍK, a.s.

MANDÍK, a.s. je akciovou společností s působností v oblastech výroby vzduchotechniky a požárních prvků, průmyslového vytápění, tepelné techniky a klimatizačních jednotek. Je držitelem certifikátu vydaného dle ČSN EN ISO 9001:2001 a ČSN EN ISO 3834-2.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.