logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Belimo spojuje co k sobě patří

Roadshow Belimo bude putovat po České republice od 1. do 8. března 2022 a zastaví se na dvou místech, v Praze a v Brně. Navštivte nás v kamionu a seznamte se s nejnovějším vývojem. Těšíme se na vás.

Malá zařízení s velkým dopadem

  • Belimo spojuje to, co k sobě patří! Nová, osvědčená a dokonale sladěná řídicí zařízení v mimořádně účinných aplikacích. Zastavte se a prohlédněte si tato zařízení spolu s řadou dalších překvapení, která jsme pro vás připravili v našem předváděcím voze.
  • S novým zařízením Belimo Energy Valve™ spojujeme světy regulace energie a certifikovaného měření a účtování energie. Měření energie, regulace energie a účtování s podporou IoT (internetu věcí) jsou spojeny v jednom zařízení spolu s našimi měřiči tepelné energie.
  • Těšíme se, že vám tuto převratnou inovaci a mnoho dalšího ukážeme v našem roadshow kamionu.
  • S podporou našich odborníků se dozvíte vše o našich chytrých řešeních pro zvýšení komfortu, energetické účinnosti a bezpečnosti v budovách a také o výhodách, které poskytují v procesu navrhování budov a při jejich údržbě.
  • Vaše zdraví je pro nás velmi důležité. Proto jsme v kamionu nainstalovali ventilační systém, který dodává 600 m3 čerstvého vzduchu za hodinu. V kamionu je monitorována kvalita vzduchu a ventilační systém je řízen prostřednictvím teploty a obsahu CO2.

Kde se zastavíme?

  • V Praze se roadshow Belimo představí na Zličíně na parkovišti nákupního centra Metropole Zličín v termínu úterý 1. 3. až čtvrtek 3. 3. 2022 vždy od 9:00 do 16:00 hodin.
  • V Brně se roadshow Belimo představí v areálu Technologického parku Areál Slatina v termínu pondělí 7.3. a úterý 8. 3. 2022 vždy od 9:00 do 16:00 hodin.

Podrobné informace a registrace návštěvy


BELIMO CZ spol. s r.o.
logo BELIMO CZ spol. s r.o.

U firmy Belimo naleznete technologii pohonů a ventilů pro topení, větrání a klimatizaci za prvotřídní poměr ceny a výkonu. Servopohony pro topení, větrání a klimatizaci. Servopohony pro požární a odkuřovací klapky. Regulátory průtoku vzduchu. Regulační ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.