logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

MANSEL – Návrhový program společnosti MANDÍK a.s.

Uvolnění nové, rozšířené verze návrhového programu MANSEL

Společnost MANDÍK a.s. uvolnila již 11. verzi návrhového a selekčního softwaru MANSEL. V nejnovější verzi byly přidány nově na trh uvedené regulační klapky RDM a RDTM.

Program slouží k návrhu, výběru a specifikaci komponentů vzduchotechnických prvků společnosti MANDÍK a.s., jako jsou požární klapky, klapky odvodu kouře a tepla, regulační klapky a regulátory a v neposledním řadě celá řada distribučních elementů. Program je určený jak pro projekční kanceláře, tak i pro realizační firmy.

MANSEL je rychlý a spolehlivý program, v kterém si díky svému intuitivnímu konceptu velice rychle vyspecifikujete jednotlivé komponenty, které se nachází ve Vašich projektech. Program za Vás vypočte tlakové ztráty, hluky a další parametry. V programu je možnost vizualizace vzduchotechnických komponent, náhled vybraného provedení, možnost stažení Revit či BIM modelu, atd.

Programu umožňuje rychlé vytvoření projektu, do kterého se pouhým dvojklikem myši ukládají Vámi specifikované produkty. Po výběru všech komponent, které se ve Vašem projektu nachází, pouze projekt vyexportujete a zašlete nám jej. Naši pracovníci Vás budou následně kontaktovat s nabídkou připravenou přímo pro Vás.  

Program je ke stažení na stránkách společnosti MANDÍK


MANDÍK, a.s.
logo MANDÍK, a.s.

MANDÍK, a.s. je akciovou společností s působností v oblastech výroby vzduchotechniky a požárních prvků, průmyslového vytápění, tepelné techniky a klimatizačních jednotek. Je držitelem certifikátu vydaného dle ČSN EN ISO 9001:2001 a ČSN EN ISO 3834-2.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.