logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Sanela design v černé

Česká značka Sanela, specialista na sanitární techniku, doplňuje svou sérii bezdotykových umyvadlových baterií o další elegantní variantu.

Černý model SLU 60V je tak již třetím z této řady. V tomto případě jde o vysokou stojánkovou baterii pro umyvadla na desku, kterou jistě ocení všichni milovníci jednoduchého designu a čistoty.

Kromě toho, že skvěle zapadne do jakékoliv moderní koupelny, potěší všechny, pro které je důležitá snadná udržovatelnost povrchů. Díky černé barvě je totiž mnohem jednodušší udržet umyvadlo čisté.

Teplota vody je nastavitelná páčkou, voda se spouští v ten moment, kdy senzor zaznamená přítomnost rukou. K vypnutí vody dochází po vyjmutí rukou podle nastavitelného intervalu, nestane se tedy, že by docházelo k plýtvání. K tomu napomáhá i bezpečnostní funkce, která automaticky vypne tekoucí vodu po 5 minutách, kdyby vy jste náhodou zapomněli. Díky těmto chytrým funkcím můžete ušetřit klidně několik litrů denně.

Více informací


SANELA spol. s r.o.
logo SANELA spol. s r.o.

SANELA spol. s r.o. je předním českým výrobcem kompletního sortimentu sanitární elektroniky. Hlavním cílem společnosti je uspokojit vysoké nároky zákazníků na moderní sociální zařízení a jejich vybavení ve spojení s vysokou hygienou a komfortní obsluhou.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.