logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Cetus – flexibilní, funkční a udržitelná řada stropních svítidel

Nyní dostupná ve třech různých provedeních

Cetus přináší jednoduché a konzistentní řešení, jak v novém projektu nebo při rekonstrukci či náhradě stávajících svítidel.
Cetus přináší jednoduché a konzistentní řešení, jak v novém projektu nebo při rekonstrukci či náhradě stávajících svítidel.

Řada stropních svítidel Cetus značky Thorn nabízí řešení, která se hodí. Univerzální design a snadná instalace nebo individuální řešení. Je ideální volbou pro nové instalace i rekonstrukce.

Společnost Thorn Lighting, součást Zumtobel Group s potěšením představuje novou řadu svítidel Cetus, která poskytuje větší flexibilitu a výkon. Vedle funkce Lumen Colour Select (LCS) je také zaměřeno na udržitelnost.

„Nová řada svítidel Cetus je jednoduchá, ale vysoce flexibilní. Od možnosti volby teploty chromatičnosti a světelného toku, které lze měnit i po instalaci, až po snadnou montáž a tři různé velikosti. Toto svítidlo jsme vyvinuli pro jeho snadné použití, ať už v novém projektu nebo při rekonstrukci či náhradě stávajících svítidel. Cetus tak poskytne jednoduché a konzistentní řešení, které se hodí “, říká Jan Vacek, výkonný ředitel ZG Lighting Czech Republic s.r.o., české pobočky nadnárodní společnosti Zumtobel Group.

Snadný výběr světelného toku a barvy světla

Díky funkci Lumen Colour Select (LCS) lze volit teplotu chromatičnosti a světelný tok i po instalaci svítidla. To znamená, že díky svítidlu Cetus lze definovat využití prostoru na poslední chvíli, nebo dokonce měnit v průběhu času. Nastavení lze jednoduše provést pomocí nástroje i po instalaci svítidla. Lze volit ze dvou hodnot světelného toku (800 lm/ 1500 lm u malé verze nebo 2000 lm/ 3400 lm u střední a velké verze ) a třech teplot chromatičnosti (3000K, 3500K a 4000K).

Řada stropních svítidel, která se vždy hodí

Řada zapuštěných stropních svítidel Cetus je k dispozici ve třech různých velikostech (malá, střední nebo velká) a je flexibilní. Hodí se do všech stropních otvorů od 95 do 230 mm a při použití různých variant zachovává stále stejný design v rámci celého projektu. Cetus je ideální volbou při rekonstrukcích, poněvadž dokáže zakrýt toleranci stropních otvorů až 30-40 mm bez nutnosti použít retrofitové kroužky. Dále je vhodnou volbou v prostorech s mělkými stropy díky konstrukční výšce pouhých 100 mm. Design svítidla Cetus je minimalistický, ale jeho výkon je až 3400 lm.

Krok směrem k udržitelnosti

Nová řada svítidel Cetus se zaměřuje na udržitelnost – má účinnost až 140 lm/W a životnost L80/ 50 000 hodin. Kromě toho Cetus splňuje nové požadavky na ekodesign podle směrnice Evropského parlamentu z roku 2021- SLR (Single Lighting Regulation).


ZG Lighting Czech Republic s.r.o.
logo ZG Lighting Czech Republic s.r.o.

Skupina Zumtobel Group je mezinárodní hráč na poli světelného průmyslu a vedoucí dodavatel inovativních světelných řešení, komponent a souvisejících služeb. Se širokým portfoliem vysoce kvalitních svítidel poskytuje rakouská značka Zumtobel, specialista na ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.