logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

IVAR.K2 – podomítkové plynové rozdělovače pro skryté vedení plynovodu

Moderními trendy v oblasti instalace domovních plynovodů splňující vysoké požadavky v oblasti dopravní kapacity, bezpečnosti a životnosti jsou v posledních letech i skryté instalace v konstrukci zdí a podlah, a s nimi související uzavírací prvky.

V posledním období jsou realizačními firmami velmi často žádané plynové podomítové rozdělovače typové řady IVAR.K2 dodávané v několika provedeních. Jakmile se chce odborná realizační firma při instalaci plynovodu např. v podlaze vyhnout lisovaným nerozebíratelným spojům, pak může pro rozvětvení hlavní větve plynovodu a pro zásobování plynem jednotlivých spotřebičů použít plynové podomítkové rozdělovače z nabídky společnosti IVAR CS spol. s r.o.

Podomítkové plynové rozdělovače umožňuji dle provedení uzavírání hlavního přívodu plynu, uzavírání jednotlivých odběrných míst a vizuální kontrolu pozice ON / OFF. Velmi důležitým a moderním technickým prvkem všech typů plynových rozdělovačů je tzv. integrovaná tlaková zátka umožňující realizační firmě rychlým a jednoduchým způsobem měření těsnosti plynovodu a provozního přetlaku plynu v rozvodu.

Plynové podomítkové rozdělovače jsou použitelné do maximálního provozního tlaku plynu 5 bar s teplotním rozsahem použitelnosti od -20 °C do + 60 °C a svoji teplotní odolností +650 °C po dobu 30 minut splňují požadavek technické normy ČSN EN 1775/2008.

Volitelné krycí desky typového provedení IVAR.K 7 PL a IVAR.KPLD 01, které po odklopení umožňují uživateli přímé a rychlé ovládaní uzavíracích prvků lze objednat v barevném provedení bílá, stříbrná, černá a splňují tak nebývale vysoké estetické řešení ovládání uzavíracích prvků.


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.