logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Projekt domovní čistírny odpadních vod (ČOV) v roce 2022 vyřídíte online

Plánujete stavět domovní čistírnu odpadních vod v roce 2022? Vyřiďte projekt s profesionály a online za nízkou cenu. Na projekty ČOV je tu Zakra.

Rok 2021 se chýlí ke konci a přichází ideální čas na přípravu projektu domácí čističky odpadních vod. Kdo se začne na stavbu ČOV chystat nyní v zimních měsících, má šanci začít stavět s povolením již na jaře roku 2022. 

Domovní čistírna odpadních vod se hodí všude tam, kde není možné se připojit k obecní kanalizaci a zároveň jde o objekt k trvalému obývání, typicky rodinný dům. Výborně nahradí klasickou žumpu a ušetří peníze za vývoz.

Čistírna je dle zákona považována za vodní dílo a jako takovou Vám ji může připravit pouze autorizovaný vodohospodář. Takovým je i naše společnost. Spolupráce s námi je velmi jednoduchá stačí se nám ozvat emailem, telefonicky nebo vyplnit poptávkový formulář, a v co nejkratší době vás budeme kontaktovat s cenovou nabídkou a termínem dokončení projektu. Pokud se bojíte jednání s úřady, rádi pro vás zařídíme povolení domácí čističky.


Co vám nabízíme:

  • Konzultaci řešení zdarma
    Zajištění hydrogeologického posudku
    Komplexní projektovou dokumentaci pro domovní ČOV
    Zapracování připomínek úřadů zdarma
    Vyřízení povolení pro ČOV


Proč si vybrat Zakru:

  • S našimi projektanty můžete komunikovat online
    Máme výborné ceny
    Pracujeme rychle a spolehlivě, držíme termíny
    Žádné překvapivé vícenáklady, co si domluvíme to platí
    Perfektní projektovou dokumentaci, která jednoduše projde na úřadech
    Klientský přístup, umíme Vám vyjít vstříc


Těšíme se na spolupráci s vámi. V případě zájmu nám můžete rovnou zavolat na 725 884 133 nebo napsat na projekce@zakra.cz.

Projekt domovní čistírny odpadních vod


Zakra s.r.o.
logo Zakra s.r.o.

Zakra je vodohospodářská společnost zaměřující se na řešení odpadních vod pro rodinné a rekreační objekty. Pomůže Vám pokud řešíte projektovou dokumentaci k domovním ČOV, kanalizačním a vodovodním přípojkám nebo třeba ke studni.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.