logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Sprchování v netradičních koupelnách, kde nelze umístit klasický sprchový kout

SanSwiss nabízí sprchový box MODUL 1400, který se hodí do každé dřevostavby!

V případě, že do své koupelny nemůžete umístit sprchový kout, nabízí SanSwiss chytré řešení - sprchový box MODUL 1400. Jedná se o kompletní sprchový kout, který se skládá ze speciální akrylátové vaničky s předmontovaným sifonem, termostatické baterie, ruční nebo hlavové sprchy, 2 zadních skleněných stěn z lakovaného 6mm bezpečnostního skla v šedé barvě, sprchových dveří a boční stěny z řady TOP-LINE. SanSwiss nabízí mnoho variant díky modulárnímu systému sprchové kabiny. Sklo dveří, bočních stěn i zadních skleněných stěn je opatřeno antiplakovou úpravou Aquaperle, která eliminuje vznik vodních nečistot a jiných usazenin na skle.

Sprchové zástěny PUR od SanSwiss, specialisty na atypické sprchové kouty

Do podkrovní koupelny, atypicky řešené či koupelny menších rozměrů se nevejde klasický sprchový kout se standardními rozměry. Proto SanSwiss vyrábí atypické sprchové zástěny přímo na míru. Bezrámové sprchové zástěny PUR jsou pro ty náročné zákazníky - exkluzivní design, kvalitní materiály a provedení, praktičnost a zvláštní rozměry až do výšky 2 300 mm. Na výběr máte z několika tvarových provedení: čtvercové, obdélníkové, čtvrtkruhové nebo pětiúhelníkové řešení. Aktuálním trendem pro moderní koupelny je však Walk-in zástěna. Díky svému jednoduchému vstupu a maximálně pohodlnému sprchování jsou Walk-in zástěny stále oblíbenější. Walk-in zástěna PUR od SanSwiss nabízí jednoduchost za přijatelnou cenu.

Vyberte si svoji vysněnou sprchovou zástěnu na webových stránkách SanSwiss!

Více informací naleznete na www.sanswiss.cz


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.