logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Revize kanalizace vám ušetří peníze při rekonstrukci objektu

Přečtěte si proč je důležité a proč se vám vyplatí před rekonstrukcí objektu, nebo jen sociálního zařízení, provést řádnou revizi kanalizace kamerou. Může vám to ušetřit dost peněz.

Revize kanalizace před rekonstrukcí je základ

Setkáváme se s tím  často. Zákazník udělá rekonstrukci, předělá záchody, položí dlažbu a po napojení WC spláchne a zjistí, že je něco špatně. Voda neodtéká, nebo odtéká špatně.

Při následné revizi většinou zjistíme, že je kanalizace ve špatném stavu, nebo že do kanalizace vylévali a vymývali dělníci nádoby se stavebním materiálem.

Kamerová prohlídka kanalizace vám ušetří peníze

Přitom by stačilo před rekonstrukcí provést řádnou revizi kanalizace a mohli by problému předejít.

Pokud by byla kanalizace ve špatném stavu, tak by se dala udělat oprava ještě před položením dlažeb apod. a pokud by byla kanalizace v pořádku, byl by to důkaz pro stavební firmu, že kanalizaci stavebním materiálem zanesli oni a následná oprava by šla za nimi.

Na revizi kanalizace si objednejte profesionály

Je spousta firem, které nabízejí revize kanalizace kamerou, ale jen málo jich má profesionální vybavení. Je rozdíl, jestli vám bude dělat revize instalatér s hobby kamerou, bez čištění a zkušeností, oproti specializované firmě, která se kamerovými prohlídkami zabývá denně a více než 25 let. Požadujte tak, aby bylo potrubí před revizí vyčištěné, abyste dostali záznam z kamerové prohlídky, včetně zprávy s vyhodnocením závad, staničení závad a jejich zatřídění dle závažnosti.

Více informací o revizi kanalizace


HERČÍK a KŘÍŽ, spol. s r.o.
logo HERČÍK a KŘÍŽ, spol. s r.o.

Profesionální služby pro správu a údržbu kanalizací a domovních odpadů. Každý rok vyřešíme přes 6 000 problémů s kanalizacemi, staráme se o více jak 18 000 zákazníků a zkušenosti sbíráme od roku 1993.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.