logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Zjistěte více o výhodách systému SALUS Smart Home

SALUS Smart Home je řešení, které pomáhá nejen pohodlně žít, ale také šetřit peníze. S vhodně nastavenými pravidly OneTouch přizpůsobí práci domácích zařízení dle potřeb členů domácnosti.

Reklama

SALUS Smart Home je řešení, které pomáhá nejen pohodlně žít, ale také šetřit peníze. S vhodně nastavenými pravidly OneTouch přizpůsobí práci domácích zařízení dle potřeb členů domácnosti.

Automatické ovládání domácnosti je pohodlné a praktické
Systém SALUS Smart Home je založen na síti ZigBee, která se vyznačuje nízkou spotřebou energie, spolehlivým přenosem dat a vysokou úrovní zabezpečení přenosu. S jeho pomocí můžete ovládat:

  • topení (radiátor, podlahové, elektrické, fancoil)
  • osvětlení
  • elektrická zařízení typu ON / OFF

Ovládejte chytře své vytápění a ušetřete peníze
Největší část spotřebované energie tvoří vytápění. Proto je vhodné, aby vytápění bylo řízeno v místnostech individuálně. Co to znamená? Například při večerní koupeli je dobré udržovat ložnici chladnější než obývací pokoj nebo koupelnu. 

Sledujte svou denní spotřebu energie
Aplikace SALUS Smart Home zaznamenává spotřebu energie u zařízení ovládaných inteligentními zásuvkami (SPE600). Aplikace díky inteligentním zásuvkám dokáže poukazovat na zařízení s nejvyšší spotřebou. 

Žijte pohodlně a bezpečně
Ovládání vašeho domova prostřednictvím aplikace vám umožňuje regulovat vytápění domu odkudkoli - ať už z pohodlí vašeho obývacího pokoje nebo z opačného konce světa. Ale to není vše. Důležitou funkcí aplikace SALUS Smart Home je zasílání SMS a e-mail notifikací na zjištěné poruchy, jako je požár (detektor kouře), únik vody v kuchyni (detektor záplav) nebo neoprávněný vstup do domu (dveřní senzor).

Více informací o systému SALUS Smart Home

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.