logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kurz Odvod splaškové vody do kanalizace

Ilustrační foto CTI ČR

2. prosince 2021 se koná v Břeclavi akreditovaný kurz za podpory společnosti Alca plast.

Přijměte pozvání na odborný kurz Odvod splaškové vody do kanalizace se zaměřením na problematiku odvodu splaškové vody do kanalizace, který pořádá Cech topenářů a instalatérů České republiky ve spolupráci s Alcaplast Academy.

Obsah kurzu – teoretická část: Funkce a druhy zápachových uzávěrek, Správné řešení připojovacích potrubí vnitřní kanalizace, Dimenzování připojovacích potrubí vnitřní kanalizace, Funkce splaškových odpadních potrubí vnitřní kanalizace, Správné řešení splaškových odpadních potrubí vnitřní kanalizace, Dimenzování splaškových odpadních potrubí vnitřní kanalizace.

Obsah kurzu – praktická část: Praktické seznámení s výrobky Alcaplast, Montáž a servis předstěnových instalačních systémů, Nastavení senzorů, Montáž a servis instalačních rámů, Montáž a údržba nerezových podlahových žlabů, Montáž a údržba plastových podlahových žlabů, Montáž venkovního odvodnění, Montáž a servis vanových automatů.

Termín 2. prosince 2021

  • místo konání: Alcaplast Academy, Bratislavská 3080, 690 02 Břeclav
  • odborný garant: Ing. Jakub Vrána, Ph.D., Ústav TZB VUT Brno
  • Účastníkům bude vydáno Osvědčení o absolvování vzdělávací akce. Bude také možnost doplnit si odbornou literaturu a přednášky budou předány na USB flash.
  • Vložné (bez DPH): pro člena CTI ČR: 900 Kč, pro nečlena CTI ČR: 1300 Kč
  • Kurz je realizován za podpory společnosti Alca plast, s.r.o.

PROGRAM KURZU

PŘIHLÁŠKY: svoji účast potvrďte vyplněným níže uvedených údajů a zašlete zpět na cti@cechtop.cz do 15.11.2021


Cech topenářů a instalatérů ČR
logo Cech topenářů a instalatérů ČR

Odborné vzdělávání, kurzy a odborné publikace. Tvorba a vydávání odborných publikací Topenářské příručky, Topenářských svazků (TS) a Topenářských pravidel (TP) a cechovního časopisu pro tepelnou techniku a instalaci pod názvem CTI INFO. Účelem a cílem ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.