logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Sanela dodala sanitární techniku do nových vlakových souprav

Pět dvoupatrových vlakových souprav typu Push-Pull začne letos jezdit v Moravskoslezském kraji. ČD je dodala skupina Škoda Transportation. V soupravě je pět toalet, jejichž vybavení je od firmy SANELA

Jedná se o novou generaci dvoupatrových souprav, jejíž zkušební provoz proběhne na trati mezi Ostravou, Frýdkem-Místkem, Frýdlantem nad Ostravicí a Frenštátem pod Radhoštěm. Ve standardní výbavě je klimatizace i zásuvky pro nabíjení drobné elektroniky. Souprava nabízí nejen nová okna, která lépe propouští mobilní signál, ale také dostatek prostoru pro jízdní kola a lyže.

V každé soupravě je WC, z toho jedno je určené pro osoby na vozíčku a jedno má také sklopný stůl pro přebalování kojenců. „Není to poprvé, co jsou naše bezdotykové automatické umyvadlové baterie použity na toaletách vlakových souprav. Bereme to jako prestižní záležitost a rádi bychom tento segment dál rozvíjeli,“ říká Pavel Rybka, spolumajitel značky Sanela.

Soupravy mají kapacitu 356 míst k sezení a jsou částečně nízkopodlažní pro bezbariérový nástup z nástupišť s výškou 550 mm. Standardně je souprava vybavena informačním systémem, validátorem jízdenek pro bezkontaktní nákup, Wi-Fi nebo novým zabezpečovacím systémem.

Více informací


SANELA spol. s r.o.
logo SANELA spol. s r.o.

SANELA spol. s r.o. je předním českým výrobcem kompletního sortimentu sanitární elektroniky. Hlavním cílem společnosti je uspokojit vysoké nároky zákazníků na moderní sociální zařízení a jejich vybavení ve spojení s vysokou hygienou a komfortní obsluhou.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.