logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

SolidSun recenze - jak pracujeme

Přinášíme zelenou energii do domácností, firem i měst. Poskytujeme kompletní servis - fotovoltaické elektrárny instalujeme, servisujeme a zajistíme i výkup přebytků energie.

Co o nás píšou spokojení klienti

„Chtěli bychom Vám touto formou poděkovat za profesionální přístup Vašich spolupracovníků. Byli jsme s jejich prací a přístupem velice spokojeni. Recenze nepíšeme často, ale u společnosti SolidSun musíme. Nebylo totiž lehké v našich podmínkách vymyslet a zrealizovat připojení k naší domácí soustavě. Vaši kolegové jsou profesionálové na svém místě a za jejich skvělou práci jim i Vám děkujeme."

„Chci celému týmu poděkovat za instalaci fotovoltaiky na náš rodinný dům. Musím říci, že jsem příjemně překvapen, jak celý proces proběhl - i v dnešní složité době plynule a hladce. To, k čemu jste se jako firma zavázali, jste splnili do poslední tečky od projektu přes realizaci až po vyřízení dotace. Ještě jednou Vám děkuji za spolupráci a věřím, že systém bude bez obtíží fungovat dlouhá léta!"

„Dobrý den, snad Vás nebudu svým e-mailem příliš zdržovat, chtěl jsem jen velmi poděkovat za skvělou spolupráci při realizaci fotovoltaické elektrárny. Jak e-mailová i telefonická komunikace s Vámi, tak samotná realizace od kolegů "střechařů" i elektromontérů naprosto bezchybná. Všichni jste byli velmi vstřícní, znalí a ochotní, o pořádkumilovnosti při realizaci nemluvě.“ 

Staňte se také spokojeným klientem společnosti SolidSun - přispějete k čistějšímu životnímu prostředí a zároveň se stanete více energeticky soběstačnými. A pokud máte otázky ohledně fotovoltaiky nebo našich služeb, neváhejte se na nás obrátit na naší infolince 800 400 506.

SolidSun - recenze


SolidSun
logo SolidSun

Jsme skupina Solidsun - poskytujeme komplexní řešení v oblasti fotovoltaických elektráren. A to jak pro rodinné domy, tak firmy. Navrhujeme a realizujeme FVE, stavíme FV parky v ČR i EU, zajistíme výhodný výkup přebytků energie z FVE. O klienta se staráme ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.