logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Komplikovaný výběr, dimenzování nebo instalace domácí vodárny?

Nesprávný výběr komponentů může vést k delší instalační době a nevyhovující instalaci mající za následek neschopnost splnění potřeb systému.

Tradiční systémy zvyšování tlaku vody mohou být složité. Obsahují mnoho různých komponentů, včetně tlakové nádoby, čerpadla, klapek a řídicí jednotky atd. Všechny tyto prvky je třeba začlenit do jednoho řešení. Zvýšená složitost znamená delší dobu instalace a vyšší riziko pořízení nesprávných komponentů.

Omezený prostor pro instalaci je nejčastějším problémem při instalování systému pro posílení tlaku vody. Často je nutné systém rozšířit a najít alternativní místo nebo jej namontovat na stávající instalaci.

Kompaktní řešení "vše v jednom"

Domácí vodárny Grundfos SCALA jsou řešením typu vše v jednom, které integruje všechny komponenty do jedné kompaktní jednotky. Toto kompaktní řešení zajišťuje, že instalace je rychlá a snadná, což vám ušetří čas na další úkoly. Jako víceúčelové jsou sestavené pro jakoukoli aplikaci, jsou ideální pro vnitřní a venkovní instalaci a jejich výběr a dimenzování je snadnější než v případě tradičních domácích vodáren.

PRŮVODCE VÝBĚREM ČERPADLA


Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.
logo Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.

Roční produkce více než 16 milionů kusů čerpadel činí ze společnosti Grundfos jednoho z předních výrobců čerpací techniky. Grundfos se dlouhodobě zaměřuje na vývoj energeticky úsporných a účinných čerpadel. Součástí výrobního sortimentu jsou čerpadla ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.