logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nedostatečný tlak vody nebo hlučný posilovací systém

Máte potíže s opláchnutím šamponu, kolísající teplotou sprchy, pomalým napouštěním toalety nebo hlukem v rozvodech vody? Řešením je domácí vodárna SCALA.

Pokud je váš posilovací systém napájen vodou z městského vodovodu, možná pociťujete kolísání tlaku nebo dokonce stavy bez tlaku, jejichž příčinou je městský vodovod. Pokud je voda přiváděna z nádrže umístěné na na povrchu nebo pod úrovní povrchu, tlak možná není tak dostatečný, aby byla voda přiváděna ke všem kohoutkům a spotřebičům s odpovídající úrovní tlaku. V tomto případě budete potřebovat domácí vodárnu. Jinak vám z kohoutků žádná voda nepoteče.

Zlepšete komfort vaší domácnosti pomocí domácí vodárny Grundfos

Řada domácích vodáren Grundfos SCALA integruje všechny komponenty do jedné kompaktní jednotky, která obsahuje čerpadlo, řídicí jednotku, tlakovou nádobu, zpětnou klapku, tlakový snímač a průtokový snímač (SCALA1).

Domácí vodárna SCALA2 má navíc čerpadlo s integrovaným frekvenčním měničem. Spolu s inteligentním řízením tak umí SCALA2 přizpůsobit svůj výkon tak, aby byl zajištěný stálý tlak vody za všech okolností.

Domácí vodárna SCALA1 automaticky spíná při poklesu tlaku a vypíná po skončení průtoku.

SCALA1 a SCALA2 jsou vybaveny vodou chlazeným motorem, což snížuje hluk a vibrace. Během normálního provozu je hlučnost SCALA1 <47 dB(A) a SCALA2 < 55 dB(A) (SCALA1). Při snížení úrovně hluku o 10 dB(A) je vnímaná hlučnost o polovinu nižší. Pro srovnání, hlučnost bežných praček během normálního provozu je 46-60 dB.

Pro dokonalé pohodlí a chytré funkce, které přizpůsobí výkon podle potřeb vašeho domova, zvolte SCALA2 - domácí vodárnu s nízkou hlučností, která poskytuje ideální tlak vody za všech okolností.


Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.
logo Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.

Roční produkce více než 16 milionů kusů čerpadel činí ze společnosti Grundfos jednoho z předních výrobců čerpací techniky. Grundfos se dlouhodobě zaměřuje na vývoj energeticky úsporných a účinných čerpadel. Součástí výrobního sortimentu jsou čerpadla ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.