logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Maloobjemový ohřívač vody TO získal ocenění za design BIG SEE Product Design Awards 2021

Společnost DZ Dražice, největší český výrobce ohřívačů vody a akumulačních nádrží, získala ocenění BIG SEE Product Design Awards 2021 za design elektrických ohřívačů vody TO 5.1 a TO 10.1.

Tato zařízení, která uspěla v široké konkurenci produktů z celkem 21 zemí střední a jihovýchodní Evropy, byla dále nominovaná i do užší kategorie soutěže Grand Prix. Moderní design bojleru určeného pro malé prostory navrhl renomovaný český designér Zdeněk Veverka.

Porota soutěže hodnotila jednotlivé produkty nejen podle jejich estetických vlastností a míry kreativity, ale zohlednila také jejich vliv na životní prostředí a možnosti uplatnění na zahraničních trzích. I proto, že úsporné ohřívače vody TO 5.1 a TO 10.1 v energetické třídě A tato kritéria bohatě naplňují, se jim podařilo ocenění získat.
Vedle moderního designu totiž disponují i několika prvky, jejichž kombinace výrazně zvyšuje jejich životnost a zaručuje rychlý ohřev vody a nízké tepelné ztráty. Jedná se především o ocelovou nádobu ze silného plechu opatřenou kvalitním smaltem, polyuretanovou izolační pěnu s nadouvadly 4. generace, hořčíkovou ochrannou anodu a topné těleso o příkonu 1,5 kW.

Závěsné elektrické ohřívače vody TO


DRUŽSTEVNÍ ZÁVODY DRAŽICE - strojírna, s. r. o.
logo DRUŽSTEVNÍ ZÁVODY DRAŽICE - strojírna, s. r. o.

Značka DZ Dražice, která existuje již od roku 1956, je Vaší zárukou kvality, výkonu a hodnoty ohřívače vody. Základem filosofie společnosti DZ Dražice je spokojenost zákazníků s našimi ohřívači vody. Právě tato spokojenost patří mezi hlavní důvody věrnosti ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.