logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Snadná instalace, uvedení do provozu i provoz samotný – to jsou domácí vodárny SCALA

Domácí vodárny SCALA jsou plně vybavené vodárny, které se skládají ze samonasávacího čerpadla, membránové tlakové nádoby, řídicí jednotky, snímače a zpětné klapky.

Domácí vodárna SCALA2 má navíc integrovaný frekvenční měnič. Díky tomu dokáže poskytovat konstantní tlak vody za všech okolností. Domácí vodárna SCALA1 se zapne při poklesu tlaku a vypíná po skončení průtoku.

Domácí vodárny Grundfos SCALA jsou vhodné do domácností například pro čerpání vody ze studní, zvyšování tlaku z vodovodního řadu a pro systémy využití dešťové vody.

Výhody domácích vodáren SCALA:

  • snadný výběr vhodné velikosti čerpadla
  • rychlá instalace
  • tichý provoz
  • možnost venkovní i vnitřní instalace
  • integrované ochranné funkce prodlužující životnost čerpadla a celého systému posilování tlaku

Nenechte si ujít tyto špičkové domácí vodárny. Navštivte náš web pro více informací. V záložce "Dokumentace" u každého produktu najdete veškerou potřebnou dokumentaci pro správnou instalaci a provoz našich čerpadel - rychlé návody, montážní a provozní návody, servisní videa. Vše lze třídit dle jazykové verze.

Posilování tlaku vody v domácnostech

V Grundfos Ecademy najdete kurz věnovaný tématu zvyšování tlaku vody v domácnostech. Dozvíte se v něm, která čerpadla Grundfos lze použít pro různé typy instalací, jaké jsou jejich výhody a v čem se od sebe liší.

Čerpadla do rodinných domů za akční ceny

Podívejte se na naši nabídku čerpadel pro rodinné domy, zahrady, chaty a chalupy v Grundfos AKCI 2021.

Více informací


Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.
logo Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.

Roční produkce více než 16 milionů kusů čerpadel činí ze společnosti Grundfos jednoho z předních výrobců čerpací techniky. Grundfos se dlouhodobě zaměřuje na vývoj energeticky úsporných a účinných čerpadel. Součástí výrobního sortimentu jsou čerpadla ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.