logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Strategické partnerství v české fotovoltaice: Atlantis a SOLSOL s.r.o. spojují síly

Společnost Atlantis Management spolu se společností SOLSOL zahájili vzájemnou spolupráci při přípravě, realizaci a servisu fotovoltaických elektráren v ČR.

Obě společnosti využijí svých dlouholetých zkušeností ke společným EPC projektům v oblasti obnovitelných zdrojů se zaměřením na fotovoltaické elektrárny pro firemní klienty. Atlantis má bohaté zkušenosti s přípravou, projekcí a realizací fotovoltaických elektráren. V roce 2020 se stala první firmou na českém trhu, která zahájila práci na střešní instalaci formou PPA - smlouvy bez dotace. “Spoluprací mezi Atlantis Management a SOLSOL vznikne jeden z největších EPC dodavatelů na trhu”, říká jednatel Atlantis Management Ing. Miroslav Calda.

Společnost SOLSOL je jednou z předních společností pro prodej a distribuci technologických komponent. Ve spolupráci s Atlantis Management vidíme v SOLSOLu velice perspektivní potenciál v EPC zakázkách v České republice a Slovensku. AM zvládá s maximální profesionalitou pokrýt komplexní problematiku EPC managementu FV projektů od projekční a inženýrské části přes realizaci a následný servis podpořený více jak desetiletou zkušeností CEO společnosti Miroslava Caldy.

Více informací


Atlantis Management s.r.o.
logo Atlantis Management s.r.o.

Atlantis Management je dynamická společnost s mnoholetými zkušenostmi v oblasti služeb projektového řízení staveb a jejich realizaci se specializací na řízení projektů v energetice, včetně zkušeností ze správy fotovoltaických parků.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.