logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

DAB.FX kalová čerpadla

Kalová čerpadla DAB řady FX jsou určena pro čerpání odpadních vod.

KALOVÁ ČERPADLA S ŘEZÁKEM DAB.GRINDER FX
KALOVÁ ČERPADLA S ŘEZÁKEM DAB.GRINDER FX

Kalové čerpadlo s řezákem DAB.GRINDER FX

Ponorná kalová čerpadla řada FX jsou určena pro čerpání odpadních vod z kanalizací v občanském i komerčním prostředí. Čerpadla jsou certifikována podle normy pro odpadní vody EN 12050-1.

Čerpadla jsou vhodná pro pevné instalace se zdvihacím zařízením nebo přenosné, pokud je umístěno na základně přímo na dně nádrže. Řada čerpadel FEKA FXV disponuje vysoce výkonným super vortexovým oběžným kolem s volným průchodem. Čerpadla řady FEKA FXC mají kanálové oběžné kolo, 50 mm volný průchod a protiblokovací systém.

Díky účinnému řezacímu systému jsou čerpadla řady GRINDER FX vhodná pro instalace s potrubím malého průměru.

Čerpadla jsou konstruována pro rychlou údržbu díky konstruktivnímu řešení, které poskytuje snadný přístup k hlavním komponentům čerpadla. K dispozici jsou automatické verze s výkonem do 1,5 kW. Verze ATEX je k dispozici pro použití v prostředí s nebezpečím výbuchu. (Certifikace ATEX: II2G Ex db k IIB T4 nebo IEC EX: Ex db IIB T4 Gb).

Více informací


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.