logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Cloudové řešení od COMET System s.r.o. nově i s Web senzory COMET

COMET Cloud nyní podporuje i Web Sensory řad T-line, P-line a H-line

 Vyzkoušejte si zdarma možnosti a práci v COMET Cloudu nyní i s podporou ethernetových snímačů WebSensor řad T-line, P-line, H-line.

Připojení Web Sensorů lze realizovat nejen u nově zakoupených ethernetových snímačů COMET, ale je dostupné i pro Vaše starší přístroje. Poskytujeme ZDARMA tři měsíce provozu na zkoušku funkcí. Připojte své přístroje a otestujte funkce platformy COMET Cloud bez dalších nákladů.  Zkušební licenci pro dříve zakoupené přístroje je nutné vyžádat přímo u výrobce. Po vypršení zkušební lhůty dojde k automatickému ukončení příjmu dat. V případě zájmu lze prodloužit sběr dat jednoduše pomocí dobíjecího kuponu.

COMET Cloud je unikátní platforma pro sběr, ukládání a vizualizaci dat z měřících přístrojů firmy COMET (Sigfox, GSM dataloggery, WiFi, Web Sensors). Uložená data je dále možné zpracovávat, tisknout, vytvářet tabulky, grafy a reporty.

COMET Cloud podporuje odesílaní alarmových emailů při překročení nastavených limitů měření. Lze jej ale také použít například jako místní online optickou/akustickou signalizaci alarmů.

COMET Cloud verze 2.1 podporuje tyto řady přístrojů.


COMET SYSTEM, s.r.o.
logo COMET SYSTEM, s.r.o.

Vývoj a výroba průmyslových a interiérových snímačů teploty, vlhkosti, atmosférického tlaku, koncentrace CO₂ pro techniku budov. Analogové výstupy 4-20mA, 0-10V. Sériové výstupy RS485, RS232. Ethernetové rozhraní - http, smtp, snmp, SOAP, telnet, www ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.