logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

DAB.DONNECT BOX elektronické dálkové řízení DAB systémů

D.Connect Box je kompaktní elektronické zařízení, které umožňuje snadné připojení ke službě D.Connect širokou škálu DAB produktů.

Kompaktní elektronické zařízení, které umožňuje snadné připojení ke službě D.Connect širokou škálu DAB produktů.Vše, co potřebujete, je trvalé připojení k internetu v místě instalace.

Pomocí aplikace DAB.D.Connect APP, která je k dispozici na Apple Store nebo Google Play, nebo přihlášením na webové stránky dconnect.dabpumps.com, je možné procházet různými připojenými instalacemi a kontrolovat jejich jednotlivé parametry. To vše pomocí velmi přehledného a funkčního uživatelského rozhraní, které vám umožní mít na dosah ruky mnoho informací.

D.Connect lze použít ve všech hlavních oblastech: od systémů pro tlakování až po cirkulační systémy, také systémy pro odpadní vody i filtrační systémy bazénů. Jedná se o vícekanálovou službu s vysokou přidanou hodnotou, kterou lze použít s jakýmkoliv systémem, bez ohledu na jeho povahu a velikost. Díky tomu, že je modulární, může D.Connect spravovat až 8 různých elektronických čerpadel velmi jednoduchým a integrovaným způsobem.

Více informací


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.