logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

DAB.ESYBOX MAX elektronická posilovací stanice

Integrovaný čerpací systém pro posílení tlaku v komerčních budovách. Dostupný ve dvou výkonových řadách, obsahuje modulární komponenty umožňující odlišná nastavení k uspokojení potřeb vysokých budov.

Elektronická posilovací stanice pro posílení tlaku v komerčních budovách. Každá jednotka obsahuje jednoduchou, dvojitou nebo trojitou připojovací základnu a čerpací jednotky; systém se čtyřmi čerpadly s přídavným kitem pro připojení dvou dvojitých základen.

Modulární konstrukce umožňuje namontovat čerpací skupiny přímo v místě instalace. Tichý provoz a kompaktní rozměry umožňují instalaci do jakékoliv místnosti, i obývané. Elektronické vertikální čerpadlo s více oběžnými koly, s displejem, snímači tlaku na sání a výtlaku, zpětným ventilem na výtlaku a integrovanou expanzní nádobou. Těleso čerpadla a oběžná kola z technopolymeru s ocelovým pláštěm.

Elektronické posilovací stanice DAB - katalog / projekční podklady

Vodou chlazený motor s permanentním magnetem, opláštění motoru z nerez oceli. Hřídel motoru z nerez oceli AISI 303. Řízení proměnlivou frekvencí udržuje konstantní tlak při měnícím se počtu otáček motoru dle potřeby systému. Expanzní modul (esy I/O, dostupný jako příslušenství) umožňuje propojit Esybox Max s dalšími prvky systému (BMS). Integrované ochrany: ochrana před chodem nasucho, amperometrickým a abnormálním napětím, přehřátím, zamrznutím, zablokováním a zacyklením.

Nastavení a zobrazení provozních parametrů je možné na velkém displeji Esybox Max, případně je v aplikaci DConnect a integrovaném Wi-Fi modulu toto možné provést dálkově s aktivní službou DConnect (vyžadováno internetové připojení). Z chytrého telefonu nebo tabletu je možné řídit a spravovat systémový tlak, alarmy a kontrolovat okamžitou a historickou spotřebu.

Více informací


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.