logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

SanSwiss CADURA WHITE LINE a EASY: sprchové a vanové zástěny pro svěžest do Vaší koupelny

Sprchová zástěna CADURA vás nadchne vytříbeným smyslem pro design, kvalitu i funkčnost. CADURA WHITE LINE v elegantní matné bílé barvě od společnosti SanSwiss vnese do vaší koupelny dokonalou eleganci a svěžest. Soukromí si zajistíte s variantou skla s novým dekorem Shade.

V nabídce jsou křídlové dveře s otevíráním ven i dovnitř i posuvné dveře vybavené „Soft open/close“ systémem pro snadné a tiché otvírání a zavírání dveří. 6mm tvrzené bezpečnostní sklo sprchové zástěny je dodáváno s antiplakovou úpravou Aquaperle pro velmi snadné čistění. Posuvné dveře lze snadno čistit i díky systému odklápění.
Dokonale sladěnou kombinaci představuje sprchová zástěna CADURA a vanička LIVADA. Moderní vanička LIVADA je superplochá, tlumí hluk a poskytuje tepelnou izolaci pro váš všestranný komfort.

SanSwiss EASY: vanové zástěny pro „easy“ řešení sprchování ve vaně

Vanové zástěny jsou šikovným řešením pro sprchování ve vaně, aniž by voda vytékala ven. Kvalitní vanové zástěny SanSwiss EASY lze instalovat přímo na vaši vanu.

Bezrámová vanová zástěna EASY je velmi stylová a její design odpovídá nejmodernějším trendům. 6mm bezpečnostní sklo vanové zástěny SanSwiss EASY je zajištěno vzpěrou spojující zeď a sklo (standardně dodávanou rohovou, nebo vzpěru kolmou se zdí na objednávku). Samozřejmostí je u SanSwiss antiplaková úprava Aquaperle pro snadné čištění.


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.